En samling av intressanta externa länkaar

Natur i Särna – John Halvarsson. Tanken med den här sidan är att ta med Dig som besökare till platser och fenomen som är mer eller mindre kända i den fantastiska naturen runt Särna.

Vitantonio Dell’Orto, naturfotograf. Vitantonio är en prisbelönt professionell italiensk fotograf och skribent, Särnabo sedan 2007. The Chronicles of Särna (Särnas berättelser) är hans fotoblogg om naturen från området (men inte bara).

Jonas Gardsiö. Här hittar du info om sommar- och vinteraktiviteter, stugor, fiske, vandring, sevärdheter, skidåkning, länkar m.m. för Idre, Särna och Grövelsjön.

Kopparleden. Kopparleden är den 40 mil långa historiska väg som går mellan de två gamla kopparstäderna Røros i Norge och Falun i Sverige – som båda är upptagna på UNESCO:s världsarvslista. Nu finns Kopparleden anpassad för dig som helst åker motorcykel.

Tidningen Kringelfjordsnytt. Samfälligheten ger två gånger per år (vår och höst) ut en tidning med aktuella händelser under respektive årstid som kan vara av intresse för de boende i området. Du som inte fått tidningen i brevlådan kan ladda ner den i färg i PDF-format.