“Dans ikväll på Sågudden” – en liten skylt som förmedlar så stort! Tre gånger om året spelas “live” musik av Sveriges bästa dansband upp i en av Sveriges vackraste folkets park! Välkommen!

2016 Midsommardansen – den 24 juni dansar vi till JIVES!

2016 Marknadsdansen – den 22 juli är det MICKEYS som spelar upp!

2016 Älgdansen – den 3 september spelar PER GÖRANS!

Mer information finns på Facebook i gruppen Sågudden Särna.

 

2015 Midsommardansen – Michigans, Marknadsdansen – Dele’ns och Älgdansen -Excess.

2014 spelade Casanova från Norge,Voyage och JIVE.

2013 spelade Sunrise, Jenny Salens och Ankis.

Midsommarafton, Marknadsdansen fredagen vecka 29 och Älgdansen första helgen innan älgjakten är de traditionella datumen under året. Lokalen kan också hyras ut för privata arrangemang dock endast under sommar månaderna.

Danserna hålls mellan kl 22- 02 och servering med rättigheter över 18 finns och en lätt meny.

Inträde även till 15 år med legitimation. Målsmän är uppskattade!

Pilkastning sker varje dans och konkurrensen är stenhård!

Sågudden håller hårt på regler och inga flaskor får förekomma varken utanför serveringen eller på dansgolvet till de dansanta förtjusning. Mycket tid och energi har lagts på att få hålla antalet vakter ner för att få kvällarna att gå med vinst för de ideella föreningar som ingår i Parksammanslutningen.

Mr. Park; Göran Grund håller i trådarna och du kan enklast nå honom på Facebook under Sågudden och epost är sagudden@hotmail.com. Mr. Park fixar härliga dansanta band och och ser till skötsel och underhåll. Särna Turistförening ingår i Parksammanslutningen tillsammans med Särna SK, Särna Räddningstjänst, Nordomsjöns Bystugeförening och Särnahedens Bystugeförening. Allt arbete som sker görs ideellt och uppskattas otroligt mycket varje år!

www.dt.se

www.danslogen.se sök på arkiv – Sågudden 2011-07-21